Stylein on ruotsalainen muotiyritys, jonka perusti johtava suunnittelija Elin Alemdar vuonna 2001 samanaikaisesti kun hän työskenteli stylistinä ja opiskeli Fashion Institute of Technologyssä New Yorkissa. Samana vuonna valmistettiin ja esiteltiin ensimmäinen käsintehty mallikokoelma. Kaksi vuotta myöhemmin Alemdar palasi kotimaahansa Ruotsiin ja Styleinillä on nyt pääkonttori ja showroom Tukholmassa.

Stylein esittelee neljä mallikokoelmaa vuodessa, kaksi pääkokoelmaa ja kaksi ns. pre-kokoelmaa, jotka ovat myynnissä valikoiduissa myymälöissä kolmessatoista eri maassa ympäri maailmaa.
Stylein yhdistää ajattoman naisellisuuden modernilla, ainutlaatuisilla ilmeellä. Nämä kontrastit luovat täydellisen tasapainon ja ovat skandinaavisen luksuksen perusta. Styleinen vaatteille on tunnusomaista hienostunut siluetti ja tyylipuhtaat linjat, yhdistettyinä vahvoihin yksityiskohtiin.

Stylein on suunniteltu naiselle, joka haluaa ilmaista yksilöllistä persoonallisuuttaan ilman että laatu, istuvuus tai tyyli kärsivät.