Campadren jäsenehdot

Yleistä

Campadre on yksi Ruotsin nopeimmin kasvavista verkkokauppasivustoista. Jäsenenä asiakas saa tietoa Campadren ostosklubin edullisista tarjouksista ja mahdollisuuden hyödyntää niitä. Ostosklubi on verkkosivu ja palvelu, jossa on räätälöityjä tarjouksia muun muassa Campadren ja Campadren kumppaneiden tarjoamista korkealaatuisista vaatteista, tarvikkeista, kodinsisustustuotteista, lifestyle-tuotteista ja matkoista (”Palvelu”).

Asiakkaalla saa olla ainoastaan yksi Campadre-jäsenyys. Väärien tietojen antaminen rekisteröintivaiheessa voi johtaa siihen, että asiakkaan tili poistetaan.

Palvelun kautta Campadre ilmoittaa asiakkaalle räätälöidyistä tarjouksista. Omilla sivuilla asiakas voi valita, miten ja kuinka usein asiakas haluaa saada tietoa Campadren tarjouksista.

Asiakas on jäsenenä viime kädessä vastuussa sisäänkirjautumistiedoistaan. Asiakkaan katsotaan olevan maksuvelvollinen kaikista asiakkaan tilin kautta tehdyistä tilauksista.

Henkilötietojen käsittely

Asiakkaan käyttäessä Palvelua Campadre kerää asiakkaan henkilötietoja voidakseen hallinnoida asiakkaan jäsentiliä, lähettää asiakkaalle räätälöityjä tarjouksia sähköpostilla, tekstiviestillä ja sosiaalisen median kanavien kautta, käsitellä ja toimittaa tilauksia, ilmoittaa asiakkaalle meneillään olevista tarjouksista sekä korjata vikoja ja käsitellä tietoturvaloukkauksia, valituksia ja reklamaatioita. Campadre käsittelee henkilötietoja edellä kuvatulla tavalla Palvelun tarjoamiseksi.

Campadre käsittelee asiakkaan henkilötietoja myös tarjotakseen asiakkaalle parempaa palvelua, kehittääkseen palveluaan ja lähettääkseen asiakkaalle henkilökohtaista markkinointia. Campadre käsittelee henkilötietoja edellä kuvatulla tavalla.

Kaikkia asiakkaan Campadren verkkosivustolle rekisteröimiä tietoja käsitellään sovellettavan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Campadre Scandinavia AB on rekisterinpitäjänä vastuussa tietojen käsittelystä. Lisätietoa Campadren henkilötietojen käsittelystä löytyy Campadren tietosuojaselosteesta [linkki].