Jäsenehdot

Yleistä

Ehdot ovat käännöksiä ruotsinkielisistä ehdoista. Mikäli käännös poikkeaa alkuperäisestä, ruotsinkieliset ehdot pätevät.

Nämä ehdot koskevat ostoksia sivuilla Campadre.fi, joita ylläpitää Campadre Scandinavia AB (556795-7245), St Göransgatan 63, 112 38 Tukholma, Ruotsi. Campadre noudattaa “Konsumentköplagen”-kuluttajasuojalaissa säädettyjä ja “Svensk Distanshandel”-etämyyntijärjestön laatimia kuluttajasuojasäännöksiä ja suosituksia. Jäsenyytesi on yhdistetty viralliseen osoitteeseesi sekä henkilötunnukseesi. Campadren jäsenyys on ilmainen eikä sisällä ostovelvoitetta. Saat ainoastaan rekisteröidä ja käyttää yhtä jäsenyyttä Campadrella.

Liittymällä jäseneksi hyväksyt ehtomme.

Jäsenenä hyväksyt, että Campadre päivittäin lähettää sinulle uutiskirjeitä ajankohtaisista ja tulevista kampanjoista.

Jos jäsen rekisteröityessään ilmoittaa virheellisiä tietoja, Campadre voi poistaa jäsenyyden. Jäsenenä olet vastuussa kirjautumistiedoistasi.

Olet maksuvelvollinen ja vastuussa kaikista tilisi kautta tehdyistä ostoista.

Voit milloin tahansa poistaa jäsenyytesi Campadrelta Omat sivuni-osiosta.

Kutsumalla ystäväsi jäseniksi ja asiakkaiksi, voit ansaita Campadre Creditsejä joilla voit ostaa sivuillamme Campadre.fi. Campadre Creditsit ovat voimassa 6 kk siitä, että ne on rekisteröity. Jäsenenä sitoudut olla väärinkäyttämättä järjestelmää luomalla useita tilejä tai muilla tavoin. Alennuskoodit ovat henkilökohtaisia. Ellei tosin mainita, koodia voi käyttää ainoastaan kerran henkilöä kohden.

Campadre pidättää oikeuden tarkistaa tilisi epäillessään väärinkäyttöä. Jäsenehtoja noutamattoman jäsenen jäsenyys voidaan poistaa ilman ennakkovaroitusta. Petosepäilyissä tai muissa väärinkäyttötapauksissa Campadre pidättää oikeuden evätä pääsy kotisivuille ja sen tarjoamiin palveluihin. Kaikki petosepäilyt ilmoitetaan poliisille.

Campadre.fi-sivuston käyttö

Teemme parhaamme, jotta Campadre.fi olisi aina käytettävissä ilman keskeytyksiä. Internetin luonteesta johtuen emme kuitenkaan voi taata tätä. Pääsy sivustoille voi joskus olla rajoitettu johtuen kehittämis- tai kunnossapitotöistä. Yritämme minimoida tälläiset rajoitukset.

Campadre hyväksyy rajoitetun pääsyn Campadre.fi-sivustoille henkilökohtaista käyttöä varten. Sinulla ei ole oikeutta ladata materiaalia sivustoilta tai muuttaa sivustoja ilman etukäteen saatua, kirjallista suostumusta Campadren valtuuttamalta edustajalta. Pääsy ei anna oikeutta jälleenmyydä sivustojen käyttö tai sivustojen sisältö, mukaan lukien tiedot ja käyttö tuote/tavaramerkkivalikoimasta, selosteista tai hinnoista, välilliseen käyttöön Campadre.fi-sivustolle tai se sisällölle, tilitietojen lataaminen tai kopioiminen tai tiedonlouhintaa, robottien käytön tai vastaavaa. Campadre.fi tai osia siitä ei saa jäljentää, kopioida, myydä, jälleenmyydä, vierailla tai millään muulla tapaa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen ilman etukäteen saatua, kirjallista suostumusta Campadren valtuuttamalta edustajalta.

Et saa käyttää kehyksiä piilottaaksesi tavaramerkkejä, logoja tai muuta tekijänoikeuksin suojattua materiaalia (mukaan lukien kuvia, tekstejä, taittoa sekä informaatiota) Campadrelta ilman etukäteen saatua, kirjallista suostumusta Campadren valtuuttamalta edustajalta. Meta tagien tai muiden “piilotettujen tekstien” käyttö yhdessä Campadre Scandinavia AB:n yritysnimen, tuotenimen tai tavaramerkin kanssa on kiellettyä.

Kaikkien logojen, tavaramerkkien tai muun tekijänoikeuksin suojattujen kuvien tai verkkosivuillamme tai linkissä olevien tavaramerkkien käyttö on kiellettyä ilman etukäteen saatua, kirjallista suostumusta Campadren valtuuttamalta edustajalta.

Käyttö joka johtaa keskeytyksiin, haittaan, heikennykseen tai pääsyrajoituksiin Campadre.fi-sivustoilla on kiellettyä.

Et saa käyttää Campadre.fi-sivustoja:
Koko verkkosivujen sisältö sekä suunnittelu, kuten teksti, grafiikka, logot, symbolit, kuvat sekä ohjelmisto, on suojattu Ruotsin, Euroopan sekä kansainvälisellä tekijänoikeuslainsäädännöllä sekä tietokantalailla.

Kaikki verkkosivuilla käytettävät ohjelmistot ovat Campadre Scandinavia AB:n tai ohjelmistontarjoajiemme omaisuutta ja ovat suojattu Ruotsin, Euroopan sekä kansainvälisellä tekijänoikeuslainsäädännöllä sekä tietokantalailla.

Et saa ladata ja/tai uudelleen käyttää osia verkkosivujen sisällöstä ilman etukäteen saatua, kirjallista suostumusta Campadren valtuuttamalta edustajalta. Et saa harjoittaa tiedonlouhintaa, robottien tai vastaavanlaisten tiedonkeruu- ja lataamisvälineiden käyttöä (ei kerran eikä useamman kerran) käyttääksesi verkkosivuista osan tai kokonaisuudessaan. Lisäksi, et saa perustaa ja/tai julkaista omaa tietokantaa joka merkittävin osin koostu verkkosivuilta saatuihin tietoihin (esim. hinnat, valikoima, tavaramerkit, tekstit, kuvat jne.).

Campadre.se, Campadre.fi, Campadre.dk, Campadre.no ja Campadre.com ovat rekisteröityjä domainejä ja Campadre Scandinavia AB:n omaisuutta.

Henkilötietojen käyttö

Campadre Scandinavia AB, 556795-7245, 08-519 304 00, St Göransgatan 63, 112 38 Tukholma, Ruotsi on vastaava rekisterinpitäjä henkilötietolain (Personuppgiftslagen) mukaisesti. Henkilötietolain 26 § mukaan, Campadrella on velvollisuus, kirjallisen sekä henkilökohtaisesti allekirjoitetun pyynnön jälkeen, kerran vuodessa ilmaiseksi ilmoittaa sinulle, miten henkilötietojasi on käytetty. Jos henkilötietosi on käytetty, saat kirjallisen tiedon siitä, mitä tietoja on käytetty, mistä ne on kerätty, mihin tarkoitukseen tietoja on käytetty sekä keille vastaanottajille tai vastaanottajakategorioille tietosi on annettu. Sen lisäksi, Campadrella on velvollisuus pyynnöstäsi poistaa kaikki henkilötiedot mitkä ei ole käytetty henkilölain mukaisesti. Voit milloin tahansa perua hyväksyntäsi. Sen jälkeen tietosi ei käytetä.

Liittyessäsi jäseneksi Campadreen ja/tai tilatessasi Campadrelta hyväksyt, että Campadre ja sen yhteistyökumppanit tallentavat sekä käyttävät tietoja ostoksistasi sekä ilmoittamasi yhteystietosi. Kaikki henkilötiedot, jotka rekisteröidään Campadre.fillä, käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja Campadre Scandinavia AB vastaa henkilörekisterin pidosta. Tiedot kerätään hyvän palvelun takaamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jäsenenä hyväksyt, ellet kirjallisesti vastusta, että Campadre saa lähettää sinulle tarjouksia sekä markkinointitutkimuksia henkilötietosi perusteella.

Käsittelemme henkilötietosi varoen sekä henkilötietolain mukaisesti ja takaamme, että ainoastaan Campadre ja sen yhteistyökumppanit käyttävät henkilötietojasi. Henkilötietosi ei luovuteta eteenpäin ilman suostumustasi, ellei se ole tarpeen tilaamasi tuotteen tai palvelun suorittamiseksi, tai jos lainsäädäntö niin vaatii.

Campadre Scandinavia AB:llä ei ole pääsy maksutietoihisi. Ainoastaan maksuja hoitavat yhteistyökumppanillamme Qliro AB:llä, on pääsy maksutietoihisi.

Omat sivuni-osiosta voit aina päivittää henkilötietosi.