Näin ostat Campadresta

Liity jäseneksi
Campadren sivustolta ostaminen vaatii jäsenyyden. Rekisteröidyt antamalla sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla itsellesi salasanan. Jäsenyys on ilmainen ja teillä ei ole ostospakko.

Kampanjat
Kun olette liittynyt jäseneksi niin voitte ostaa tuotteita ajankohtaisista kampanjoista. Campadren kampanjat ovat voimassa tietyn ajan ja tuotteita on rajoitettu määrä. Tämän takia tuotteet voivat loppua jo kampanja-aikana.

Hinnat ovat jopa 70 % myymälähintoja alhaisempia. Kaikki sivustolla näkyvät hinnat sisältävät alv:n. Lähetyskulut määräytyvät erikseen.

Teemme parhaamme näyttää tuotteita niin todellisesti kuin mahdollista sivulla, mutta emme voida varmistaa että teidän kuvaruutu näyttää väriä, muotoa ja tuotetta oikein. Houm. sivulla olevat tiedot niin kuin - toimitus, tuotetiedot ja maksutiedot voi eri syystä olla viallisia.

Esim. kirjoutusvika, toimittajan hinnannousu, teknilliset viat, toimitusvaikeus toimittajalta ja saldo voi vaikuttaa toimitusta, toutetiedot ja maksutiedot.

Tilaaminen
Tuotteet varataan samalla kun tilaus on valmistettu ja rekisteröity. Tämä antaa kaikille asiakkaille saman mahdollisuuksen ostaa tuotteita. Voitte ostoksen jälkeen mennä sivulle Omat tilaukseni ja nähdä rekisteröidyt tilaukset. Sinä joka olet asiakas/jäsen olet vastuulla maksamisesta.

Saat tekemästäsi tilauksesta vahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi. Ota yhteyttä Campadren asiakaspalveluun, mikäli vahvistusta ei ole tullut yhden tunnin sisällä. Campadre pidättää itsellään oikeuden kieltää ostamisen asiakkailta. Ota viipymättä yhteyttä meihin, jos olet tehnyt tilauksen vahingossa. Tilaajien pitää olla 18-vuotiaita tai heillä pitää olla huoltajien lupa tilauksiin.

Kun kampanja on loppunut niin ei voi muokkaa eikä poistaa tilausta. Voitte tietysti käyttää teidän palautusoikeutta jopa 14 päivää sen jälkeen kun olette saanut paketin.

Toimitus
Tuotteiden toimituspäivämäärät näkyvät tuotekuvauksessa. Tilatessasi useita tuotteita pätee viimeisin toimitusaika. Kampanjoiden toimitusajat riippuvat siitä, kuinka kauan toimittajalta kestää lähettää tavara meille. Normaali toimitusaika on 10 -14 päivää kampanjan päättymisen jälkeen. Tämän jälkeen PostNord toimittaa tuotteet 3-6 päivän sisällä, mutta voi olla että joskus voi kestää pari päivää enemmän.

Voitte seurata tilauksia alla Omat sivuni. Kun tilaus on lähetetty logistiikkaosastolta niin tilaus saa lähetysnumeron. Voitte painaa lähetysnumeroa ja seurata menoa PostNordin kotisivulla.

Kun haette paketin niin tarvitsette näyttää henkilötunnuksen/ajokortin/passin ja tekstiviestin jossa lukee lähetyskoodi. Haette paketin noutopisteeltä joka lukee viestissä.

Palautukset ja reklamaatiot
Asiakkaana teillä on aina 14 päivää peruuttamisoikeus siitä päivästä kun olet nuotanut paketin. (Houm! Tämä ei liity alusvaatteisiin, uimavaatteisiin ja hygieniatuotteisiin.) Jos tilauksesi on käsittelyssä tai maksettu voit edelleen muuttaa tilaustasi. Jos tilauksesi on jo matkalla tai varaston keräilylista on jo tulostettu et valitettavasti voi enää muuttaa tilaustasi. Voit toki aina käyttää 14 päivän palautusoikeuttasi sen jälkeen kun olet vastaanottanut pakettisi.

Puustellisia tai toimituksessa rikkoutuneita tuotteita korvataan jos on mahdollisuutta saada uusi tuote. Jos emme voi tarjota korvaavaa tuotetta niin palautamme rahat, myös toimitus ja palautustoimitus korvataan. Voit lukee lisää palautuksista ja valituksista sivulla

Palautukset ja reklamaatiot